OUTSOURCING 

Vi hjälper er att driva outsourcingavtalsprojektet på ett effektivt sätt för att uppnå bästa resultat!

Ett outsourcingavtalsprojekt är ett omfattande projekt som ofta omfattar hela verksamheten och dess personal. Det är viktigt att man gör ett gediget förarbete för att på bästa sätt säkerställa de förutsättningar och förväntningar som efterfrågas och som skall omhändertas avtalsmässigt mellan parterna. Vi hjälper er gärna i denna process och att biträda i upphandling, förhandling och kontraktsskrivning när det gäller olika typer av outsourcingavtal såsom Infrastructure Management (IM), Application Management (AM), Business Process Outsourcing (BPO) eller mer traditionell outsourcing inom Facility Management.

 

MOLNTJÄNST 

Är ni på väg att konvertera till molntjänst hjälper vi er att göra anpassade avtalsupplägg och säkerställer er verksamhet! 

När er verksamhet beslutar om att leverera via molntjänst är det viktigt att ni etablerar upplägget i enlighet med affärskonceptet för att skapa effektivitet och att ni tidigt tar ställning till var ni skall etablera serverlösningen för att säkerställa bästa möjliga säkerhetslösning enligt gällande lagar.