Skip to main content

Om oss

Vilka är Eris Law?

Välkommen till Eris Law Advokatbyrå som är en affärsjuridisk byrå med specialisering inom innovation, teknologi och tvistlösning. Vi arbetar med både operationell och strategisk rådgivning för ledning och styrelse i start-up bolag såväl som mer etablerade verksamheter.

Vi har långvariga relationer med våra kunder, så att vi kan agera proaktivt och finna enkla, pragmatiska lösningar och avtalsupplägg utifrån kundernas bästa. Alltid i beaktande av ett brett perspektiv och utifrån aktuella legala förutsättningar.

Vi har bred affärsjuridisk kompetens och omfattande erfarenhet av att leda större affärsprojekt, kontraktsförhandlingar och outsourcingprojekt och att säkerställa företagets innovationer och idéeer samt att hantera tvister.

Vi består av interna såväl som externa resurser med lång erfarenhet inom affärsjuridisk och som arbetat mer operativt som bolagsjurister inom industri-, mjukvaru- och tjänstebolag från främst telekom, IT och den finansiella sektorn.

Vi har erfarenhet av att arbeta nära utvecklingsenheter, leverans- och inköpsenheter såväl som enheter inom affärsutveckling, marknadsföring och försäljning globalt.

Detta innebär att vi FÖRSTÅR komplexiteten i bolagsstrukturer och interna såväl som externa drivkrafter.

Eris Law Advokatbyrå ingår i Lexing Nätverk som medlem för den svenska marknaden. Lexing är det första internationella nätverket bestående av advokater specialiserade inom digitalisering och tech.

”Vi är en liten byrå med ett stort engagemang och nära kontakt med våra klienter.

För oss är det viktigt att ni känner förtroende för att vi kan lösa era problem och de uppdrag som ni anlitar oss för på bästa sätt”

Ett urval av våra kunder

Hur kan vi hjälpa er?

Vi sätter oss in i er verksamhet oavsett om det gäller produktutveckling, affärsstrategier, olika typer av samarbeten eller legala bolagsfrågor.

Juridisk specialistkompetens är en självklarhet — branschkännedom och kommersiellt kunnande likaså.

Hur är det att arbeta med oss?

Eris Law är en fantastisk partner/rådgivare vad gäller affärsjuridik. De har dessutom bra koll på vår bransch(tech/digital).
Rekommenderas varmt!

Jimmy BjörnhårdVD, Maia Marketing

Katarina var en värdefull styrelsemedlem för MyPay AB. Hennes kompetens inom juridik var viktig för oss. Hon kombinerade sin expertis inom detta område tillsammans med en viktig förståelse för affärs- och marknadsföringsaspekter. Jag skulle starkt rekommendera Katarina för liknande behov.

Anders HeiersonSenior Advisor, Herierson & Partners

Katarina är en mycket professionell juridisk rådgivare som snabbt förstår sina kunders verksamhet. Eris Law levererar alltid hög kvalitet och inom snäva deadlines när det behövs.

Katarina NilssonGrundare, Eqvarium

Eris är osämjans och tvistens gudinna i den grekiska mytologin samt även namnet på en planet som upptäcktes 2005. Planeten Eris kickade ut Pluto från listan över planeter och metaforiskt för vår advokatbyrå är att Eris är den planet, den nya spelare, som kliver in, och fram, för att ta mark.